Het ontstaan van Holiska

 Holiska komt van het woord holos, wat geheel betekent. Bij de holistische benadering gaan we er vanuit dat alles met elkaar verbonden is. Schoonheid is het resultaat van innerlijke en uiterlijke balans op zowel het fysieke, emotionele, mentale en spirituele level. Onze huid is een weerspiegeling van alles wat in het lichaam plaatsvindt, hoe we eten en ademhalen, maar ook onze gedachten en emoties. 

Natuur-, Ayurvedische & Chinese geneeskunde
Om een goed evenwicht te bereiken laat ik me inspireren door de natuurgeneeskunde, de Ayurveda en de Chinese geneeskunde. In mijn werkwijze kijk ik naar alle aspecten die van invloed zijn op de huid. Als Holistisch Beauty Masseur maak ik gebruik van verschillende Oosterse massagetechnieken.

Natuurlijke producten
Bij Holiska werken we met de natuurlijke producten van Esse Skincare. Een natuurlijke, biologische lijn die zich richt op de microflora van de huid. Onderzoek heeft duidelijk gemaakt dat de huid bestaat uit miljarden bacteriën. Deze bacteriën zitten diep in je huidstructuur en werken samen met je eigen huidcellen om de ingewikkelde chemie te waarborgen die zorgt voor een stralende huid. De bacteriën op je huid zijn dus net zo belangrijk als de bacteriën in je darmen. 

Kom tot rust
In mijn beautysalon krijg je een ontspannend momentje voor jezelf. Het is allesomvattend. Het draait namelijk even helemaal om jou. Kom tot rust terwijl je heerlijk verwend wordt. Voel wat deze natuurlijke producten met jouw huid doen.  Je wilt gewoon niet anders meer.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten. 

Liefs, Ciska
Eigenaar Holiska